Міждисциплінарний конгрес «Фізична і реабілітаційна медицина в педіатрії: традиції та інновації"

6-7 квітня 2018 року, в Москві відбувся Перший Міждисциплінарний конгрес «Фізична і реабілітаційна медицина в педіатрії: традиції та інновації"

Лого конгресу

На Міждисциплінарному конгресі «Фізична і реабілітаційна медицина в педіатрії: традиції та інновації",( 06-07 квітня 2018 року, м. Москва ) були представлені результати останніх досліджень колективу Міжнародної клініки відновного лікування.

Цей конгрес був організований Міністерством охорони здоров'я Російської федерації, Національною асоціацією експертів з проблем дитячого церебрального паралічу і супутніх захворювань, при підтримці Науково-практичного центру дитячої психоневрології Департаменту охорони здоров'я м.Москви, та ряду інших організацій.

У програмі прозвучали доповіді на теми реабілітації дітей із захворюваннями нервової системи, опорно-рухового апарату, серцево-судинної системи, травмами і ортопедичними патологіями, рідкісними захворюваннями, протипухлинною терапією. Серед виступаючих - провідні фахівці - реабілітологи, представники реабілітаційних центрів і керівники в галузі охорони здоров'я, представники широкої громадськості.

Деякі результати наукової роботи Міжнародної клініки відновного лікування були представлені у доповідях «Вплив спінальної маніпуляції на спастику м'язів у пацієнтів з церебральними паралічами: рандомізоване клінічне дослідження» та «Реабілітаційні комп'ютерні ігри для корекції рухових порушень».


Повна програма конференції доступна на сайті detskaya-reabilitasiya.<wbr />ru/