Знижка на проживання під час реабілітації!

Наша клініка в Трускавці пропонує 60% знижку на проживання пацієнта і його супроводжуючих в номерах клініки з 1 листопада 2018 року.

Знижка на проживання в клініці

Шановні пацієнти і батьки!

Міжнародна реабілітаційна клініка Козявкіна запрошує вас на чергові курси реабілітації в осінньо-зимовий період, і пропонує знижку 60% на проживання пацієнта і його супроводжуючих в номерах клініки з 1 листопада 2018 року.

В цей період Вам більше не потрібно буде кожного дня іти на заняття крізь холодний вітер, під дощем або в снігопад, витрачаючи на це свої дорогоцінні сили. Ви зможете дивитися на негоду з вікна теплого затишного номера, в якому все облаштовано для потреб сім'ї з дитиною з особливими потребами. Ввечері у клініці діти можуть бавитись в ігровій зоні, а батьки і супроводжуючі - насолодитися гарячим чаєм або ароматною кавою.

Звертаємо вашу увагу, знижка не поширюється на вартість курсу реабілітації і харчування. Харчування можна замовити окремо.

Ми пропонуємо Вам кілька варіантів організації харчування при проживанні в клініці:

- Триразове харчування по системі "Шведський стіл" в основному кафе на 2 поверсі (меню основного корпусу);
- Триразове харчування по системі "Шведський стіл" в кафе на -1 поверсі клініки (меню корпусу "Еліта");
- Купівлею конкретних страв в кафе на -1 поверсі;
- Самостійним приготуванням на батьківської кухні на 2 поверсі (є плита, холодильник, посуд, прилади, раковина і посудомийна машина).

Більше інформації про знижку на проживання в головному корпусі клініки ви можете отримати за телефоном +38 (03247) 65-200, моб. +38 (068) 22 44 000 (Viber, WhatsApp) або написавши нам на електронну пошту clinic@kozyavkin.com.

Приїжджайте, будемо Вам раді!